or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Τρίτη, Μαρτίου 27, 2007

Μ. Ρεπούση: Χάσαμε τη μάχη, θα κερδίσουμε τον πόλεμο

Προς Θεού, δεν το είπε έτσι. Θα ήταν μια ασυγχώρητη δραματοποίηση. Αλλά το μήνυμα αυτό κατάλαβα πως είναι.

Και πάλι στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «Τι Τρέχει» στον Alpha Radio 98.9 και ομοίως πάλι μου ξέφυγε ένα μικρό διάστημα στην αρχή.

Αδιάφορη λεπτομέρεια, this an old game called tsampoukas

Παπαναγιώτου: «Ο κύριος Καραμάνος [ο γγ υπεπθ που μίλησε προηγουμένως] είπε ότι, αν κατάλαβα καλά, ότι αναλάβατε τη δέσμευση μέσα στον επόμενο μήνα να έχετε κάνει τις διορθώσεις»

Ρεπούση: «Δεν έχω αναλάβει τέτοια δέσμευση, δεν έχω αναλάβει τέτοια δέσμευση να κάνω μέσα στον επόμενο μήνα τις διορθώσεις, βέβαια για να γίνουν οι διορθώσεις, για να γίνουν διορθώσεις και να εκδοθεί το βιβλίο, να επανεκδοθεί για το Σεπτέμβριο του 2007, αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα διότι υπάρχουν διαδικασίες εκτύπωσης, που παίρνουν χρόνο. Άρα για να έχουμε ένα, μια επανέκδοση του βιβλίου για το 2007 σημαίνει ότι πρέπει οι διαδικασίες όποιων διορθώσεων να γίνουν γρήγορα. Αυτό είναι το ένα, έτσι;»

Δηλαδή δεν έχει αναλάβει δέσμευση, διότι η επιστήμη είναι ανεξάρτητη. Αλλά δεσμεύεται, μιας και οι επιστήμονες είναι απλώς ημίθεοι και δεν μπορούν επι του παρόντος να παγώσουν το χρόνο. Άτιμες διαδικασίες εκτύπωσης.

Μετά λέει ότι το βιβλίο δεν έχει ούτε λάθη, ούτε ανακρίβειες. Αλλά πάτα πλέι, μη τα περιμένεις όλα μασημένα.

8 σχόλια:

Thief42 είπε...

Ας της εξηγήσει κάποιος (και μαζί με αυτήν και σε αρκετό κόσμο) ότι η επιστήμη δεν είναι φορέας απόλυτης αλήθειας και ότι η επιστημονική μέθοδος δεν προστατεύει από λάθη. Με επιστημονική μέθοδο δούλευε ο Μένγκελε, με επιστημονική μέθοδο δούλευε ο Μίντγκλευ και έβαλε μόλυβδο στην βενζίνη και το CFC στα ψυγεία, με επιστημονική μέθοδο ο νεύτωνας πίστευε ότι το σύμπαν είναι στατικό (κάτι που απέκλειε η ίδια η θεωρία του)

Ένα παλιό σου ποστ για το που είναι το μπροστά και το πίσω θα ταίραζε γάντι τώρα.

akindynos είπε...

Ποιο παλιό ποστ; Με τρομάζεις τώρα. Ένα με μια γέφυρα μου έρχεται στο μυαλό.

Mirandolina είπε...

Με Απολλόδωρο ή ανευ?

akindynos είπε...

Ποιος Απολλόδωρος;! Εξηγήστε μου!

Thief42 είπε...

Αυτό που κατάλαβες, με τη γέφυρα και το καράβι.

Τελικά όντως όποιοι ξεχνούν τα ποστ τους είναι αναγκασμένοι να τα ξαναδιαβάσουν

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΟΜΩΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ Η κα ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΤΟΝ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ". ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 1926 Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ GEORGE HORTON Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ
http://www.hri.org/docs/Horton/HortonBook.htm

akindynos είπε...

ανώνυμε, στη σελίδα 92 του βιβλίου του δασκάλου αναφέρεται πως στο λιμάνι "επικρατούν σκηνές πανικού". Για τα γούστα μου αυτό είναι μια ικανοποιητική περιγραφή του τι συνέβη, για παιδιά της 6ης δημοτικού. Γιατί στο βιβλίο του μαθητή πέρασε ο συνωστισμός δεν μπορώ να ξέρω. Από παιδαγωγική άποψη δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί το παιδί να διαβάσει συνωστισμός και μετά να ακούσει από τη δασκάλα πανικός. Από ιδεολογική άποψη, έχω μια εξήγηση αλλά είναι λίγο συνωμοτική.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ
ΟΡΘΗ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΥΠΑ.