or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2007

Βιντεοπαιχνίδια Ιστορίας

Ο Αντώνης Νικοπολίδης Λιάκος μιλάει στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «Τι Τρέχει» στον Alpha Radio 98.9 . Δεν γνώριζα από πριν ότι θα μιλήσει και μέρχι να αρχίσω την ηχογράφηση έχασα την εισαγωγή. Όχι πολύ, 10-15 δευτερόλεπτα. Είχε προηγηθεί η Άννα Διαμαντοπούλου που είπε ότι το αίτημα του ΚΚΕ για απόσυρση ισοδυναμεί με ρίψη του βιβλίου στην πυρά. Εξαιτίας αυτού, όχι της πυράς βλάκα - της βιασύνης, η ένταση είναι μάλλον υψηλή. Θα ήταν σοφό λοιπόν πριν το πάτημα του πλέι να λάβετε τα δέοντα μέτρα, ειδικά σε χώρους εργασίας.

Ηθικό δίδαγμα; If anything in this life is certain, if history has taught us anything, it is that you can always shoot your self in the leg.

9 σχόλια:

Mirandolina είπε...

Νομίζω πως αυτό που λείπει σε αυτή τη χώρα είναι ταχύρρυθμα τμήματα κατανόησης των διδαγμάτων της τριλογίας του παράκλητου ΦΦΚ.

kukuzelis είπε...

Εγώ, που μόνο γουγλάροντας έμαθα ποιος είναι αυτός ο Νικοπολίδης, σκέφτηκα πάραυτα τον Πετεφρέα-Πετεφρή (και τα σχόλια του εννοείται).

akindynos είπε...

@mirandolina, ειλικρινά με την πρώτη ανάγνωση διάβασα Φρου Φρου Και. Αλλά επειδή τα αρώματα έλειπαν κατάλαβα (ανειλικρινώς τώρα) ότι εννοούσατε τον ΦουΦουΚουγιάμα.

@kuk, τους θυμάμαι τους θριάμβους του Πετεφρέα καθώς και την υπό του Μπερεκέτου στέψη. Εγώ έχω ξεμείνει στο Civilization. Σε σχέση με τα σημερινά είναι σαν εκείνες τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις-ντουλάπες. (καλά, δεν ξέρεις τον έλληνα Τζωρτζ Κλούνεϊ; θα εξοργίσεις πολλές κυρίες με τέτοια άγνοια)

Thief42 είπε...

quoting BOFH:
"Βλάκα; Α α"

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι έχει γνώμη για τα μαθηματικά (το βιβλίο των οποίων στο δημοτικό λένε ότι είναι πραγματικά επικίνδυνο).

Εγώ πάντως που ανήκω στη νέα γενιά, ή τέλος πάντων στην γενιά που μεγάλωσε με βιντεοπαιχνίδια (δεν είμαστε τόσο νέοι πλέον) ξέρω ότι δεν είναι παιχνίδι αυτό που έχει το βιβλίο της ιστορίας. Το γκέιμ πλέι είναι ανύπαρκτο και δεν έχει και ενδιαφέροντες αρχηγούς.

Thief42 είπε...

Και κάτι άλλο:
Έχεις και την υπόλοιπη συνέντευξη;

akindynos είπε...

Ενδιαφέροντες αρχηγούς είχε μόνο το Populous!
Υπόλοιπη σύνεντευξη; Αυτή είναι όλη. Όμως έχω φρέσκο πράγμα σήμερα.

Thief42 είπε...

χμμμ, το απόσπασμα που άκουσα τελειώνει εκεί που ο δημοσιογράφος κάνει την δεύτερη ερώτηση. Δεν είχε άλλο; Αν και τα φρέσκο πράγμα το κόβω πιο ενδιαφέρον.

(populous δεν έπαιζα, ήμουν πιο πολύ των arcade και των platform. Έχω τερματίσει όλα τα marioland μέχρι το 4 και δεν είχα ποτέ κανένα προϊόν της nintendo)

akindynos είπε...

Μάλλον σε πρόβλημα με την cache του browser θα οφείλεται. Κατέβασε το mp3

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ