or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Τετάρτη, Μαρτίου 07, 2007

Ακίνδυνος Συνωστισμός

Πολύς συνωστισμός


Ελάχιστος συνωστισμός


Το φαινόμενο εξηγείται αλλά δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο !

αφ

akindynos είπε...

Είναι από το βοηθημα του δασκάλου για την ιστορία της έκτης. Και βεβαίως δεν είναι "αναγνώσιμο" από το google. Όπως και τα πολλά άλλα pdf (του Π.Ι. και όποιουδήποττε άλλου).

Κατά τα άλλα, ένα επιχείρημα από ορισμένους υπέρ του βιβλίου είναι πως οι όποιες ελλείψεις του βιβλίου των μαθητών, είναι by design. Τπάρχουν στο βιβλίο του δασκάλου, αλήθεια λένε.

Επίσης αλήθεια είναι πως αν του χρόνου αφαιρεθούν και από το βιβλίο του δασκάλου, οι αντιδράσεις θα είναι λιγότερες και ασθενέστερες. Οι δε αντιδράσεις επί των αντιδράσεων περισσότερες και ισχυρότερες.

Τέλος αληθέστερο όλων είναι πως τίποτα δεν εμποδίζει να γραφτεί ένα αντιβιβλίο ιστορίας και να διατίθεται ελεύθερα και δωρεάν. Π.χ. από τo Google Docs.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι στην προκυμαία, κυττάω την θάλασσα. Δεξιά μου το Καρσίγιακα με το φερυμπότ και τα ωραία μπουρέκια, αριστερά μου η άκρη της πόλης με τον λόφο που οδηγεί έξω απο την πόλη, (ξεχνάω το όνομα του), ακριβώς απο κάτω του όμως η αγορά της πόλης, στοές και αψίδες, φωνές, εντονες μυρωδιές, αυγοτάραχο, παστρουμάς και αλλα τέτοια ωραία.

Χθές πάλι τράκαραν αυτοκίνητα στο κεντρικό σταυροδρόμι που μένουμε, λίγα τετράγωνα πάνω απο την προκυμαία..

Ο ήλιος λάμπει, τρώω παστέλι και ο πατέρας μου με κρατάει απ' το χέρι Σμύρνη 1960.