or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Δευτέρα, Μαΐου 14, 2007

Μακεδονικό βιάγκρα

Ο Exastal αποκαλύπτει ότι η Freeday-Newspaper αποκαλύπτει ότι το Greek Alert αποκάλυψε πως στο μπλογκ του Διπλωματικού Γραφείου του Παπανδρέου υπάρχουν αναδημοσιεύσεις ξένου τύπου όπου περιέχεται η λέξη Μακεδονία. Η οποία λέξη, ως γνωστόν, υπό συγκεκριμένες γεωγραφικές προϋποθέσεις είναι ταμπού.

Βέβαια αν δει κανείς το ποστ Election relief for Macedonia στην αποθηκευμένη σελίδα του Google θα διαπιστώσει πως μετά τον τίτλο το άρθρο ξεκινάει «The Former Yugoslav Republic of Macedonia is heading towards a change of government». Δε βαριέσαι. Ποιος διαβάζει πέρα από τους τίτλους;

Βεβαιότερα ο κανείς ίσως παρατηρήσει πως υπάρχει μια απλή αναφορά στο bbc σαν πηγή προέλευσης. Και απουσιάζει σύνδεσμος στο συγκεκριμένο άρθρο. Προφανώς ότι γράφεται κάτω από το domain pasok.gr δεν χρήζει διασταύρωσης από τον αναγνωστη. Αυτό μας έλειπε. Και θεωρείται αυτονόητη η συναίνεση στην αναδημοσίευση. Εδώ είναι σοσιαλιστικό κίνημα, όχι παίξε-γέλασε. Αναρωτιέμαι αν το Δ.Γ. του Π. έχει τα ίδια στάνταρ όταν επικοινωνεί με τυπωμένο χαρτί.

Το καλύτερο όμως βρίσκεται, όπως πάντα, στο τέλος. Σαρανταεννέα σχόλια έχει το εν λόγω ποστ. Μιλάμε για feedback, όχι αστεία. Βέβαια πρόκειται για σπαμερικά trackback πωλητών διαφόρων φαρμακευτικών σκευασμάτων. Αλλά τι πειράζει; Σημασία έχει να σε διαβάζουν. Κι αν κάποιος εκτός από τις εξελίξεις στα Βαλκάνια θέλει κι ένα βιάγκρα, απλά θα βγει διπλά κερδισμένος.

9 σχόλια:

Νίκος είπε...

Φυσικά και είναι αυτονόητη η συναίνεση στην αναδημοσίευση και πλήρη συμφωνία με την ανθελληνικότητα του άρθρου του (σιωνιστοεβραϊοκινούμενου και χρηματοδοτούμενου από το Σόρος) BBC!

Ειδικά για τη λέξη «Μακεδονία» (χωρίς να προηγούνται τα «ΠΓΔ της»), πρέπει να πούμε σε κάθε ανθέλληνα που κρύβεται εκεί έξω πως τα εισαγωγικά δεν τον προστατεύουν από τις αρνητικές συνέπειες που συνεπάγεται η χρήση του όρου!

Έχετε δει τη «Ζωή του Μπράιαν» των Monty Pythons, όπου ο φαρισαίος λιθοβολήθηκε ως βλάσφημος γιατί είπε το όνομα του Κυρίου, «Ιεχωβάς», εντός εισαγωγικών; Τα ίδια και χειρότερα θα πάθετε κι εσείς πουλάκια μου!

Λοιπόν, τι έλεγα για τη «Μακεδονία» που έλεγε ο Exastal που έλεγε η Freeday Newaspaper που έλεγε το Greek Alert που έλεγε ο ΓΑΠ που τελικά δεν έλεγε το BBC; ΑΑΑΡΓΚΧΧΦΦ!!! Μπορεί κάποιος να βγάλει το μαχαίρι από την πλάτη μου; Please...

exastal είπε...

Δυστυχώς δεν είναι feedback όπως το αναφέρετε.
Είναι επιλογή να βάλουν, για λόγους που πρέπει να μας πουν, το macedonia. Ας μην τόβαζαν. Εμείς φταίμε; Αφού το επέλεξαν ας εξηγηθούν. Η λογοδοσία ισχύει μόνο για τους άλλους; ποτέ προς την πλευρά σας....... Να την βράσω τέτοια λογοδοσία.

exastal είπε...

Αν αυτό είχε γίνει στο site της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τους νταβατζήδες θα ασχολούσασταν δέκα μέρες.

akindynos είπε...

Νίκο, όντως τα "εισαγαγικά" έχουν πάρει πολύ κόσμο στο λαιμ... αααργκ ... γδουπ.

Exastal, η πλευρά μου έχει δώσει όρκο αγαμίας. Επομένως δεν δύναται, όσο κι αν το επιθυμεί, να λογοδοθεί.

Επιπλέον θεωρώ μεγαλύτερο ρεζιλίκι για ένα κόμμα να έχει καταντήσει η χαρά του σπάμερ. Παρά το αν φιλοξενεί κείμενα που περιέχουν λέξεις ταμπού.

exastal είπε...

Δεν ήξερα ότι χρησιμοποιείτε και εσείς τη λέξη λογοδοσία με αυτή την έννοια. Ευχάριστο γιατί εδώ στην Κρήτη πολλοί γελάνε όταν ακούνε κάποιους να ζητάνε λογοδοσία.

Ανώνυμος είπε...

http://www.greekalert.com/2007/05/blog-post_28.html

νεώτερα για το θέμα

akindynos είπε...

Ευχαριστώ ανώνυμε. Είδα τη φόρμα και μου βγήκε το μάτι, αλλά για διαφορετικό λόγο. Σχολιάζω εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Επιστρατεύουν τον Μ. Αλέξανδρο σε σποτ!

Και με τηλεοπτικά σποτ που εμφανίζουν τον Μέγα Αλέξανδρο να επιτίθεται στα... Γαυγάμηλα επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση των Σκοπίων να «συνεπάρει» τους πολίτες της, παραλληλίζοντας τις επιτυχείς μάχες του στρατηλάτη με αυτήν που δίνεται αυτές τις μέρες για τη διεκδίκηση του ονόματος Μακεδονία. «Πιστεύω στον εαυτό μου, πιστεύω στη νίκη, εσύ είσαι η Μακεδονία», φέρεται να λέει ο Μέγας Αλέξανδρος στο σποτ, ακολουθούμενος από μακεδονική φάλαγγα σαν να καλεί εμμέσως τους Σκοπιανούς να είναι σε επαγρύπνηση λίγο πριν από την επίθεση...


http://www.youtube.com/watch?v=SRevveqFltU

*Ο Μέγας Αλέκος ομιλεί στα ... ντόπια!


http://www.youtube.com/watch?v=WZwgl9-G00Q

*Όλα τα λεφτά είναι το όνομα της ... Κλεοπάτρας στα κυριλλικά υπό τους ήχους του Παπαθανασίου (Μιλάμε για κλοπή σε όλα τα επίπεδα!) Α, ναι και ο Πούτιν είναι επίγονος του μεγάλου στρατηλάτη...http://www.youtube.com/watch?v=KMkVYLqoTf4


*Άθελά του κι εδω ο Πούτιν ξαναπαίζει τον ρόλο του. Εδώ εκπροσωπείται από το πλήρωμα ενός υποβρυχίου που αναδύεται ... στην Makedonija!
Α, ναι η διαφήμιση γυρίστηκε για λογαριασμό της η Cosmofon, θυγατρική της Cosmote στην πΓΔΜ...

Suzane Jensen είπε...

ΒΙΑΓΚΡΑ
Φυσικο Βιαγκρα, Φυσικη Βιαγκρα, Στυτικη Δυσλειτουργια, Στυση, Προωρη Eκσπερματωση.

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS - KING OF SEX
EΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ|
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ
ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
Η Φυσική Βιάγκρα plus είναι σήμερα το δημοφιλέστερο και αποτελεσματικότερο Φυσικό προιόν κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας χωρίς παρενέργειες. Η Φυσική Βιάγκρα Plus, εγγυάτε 100% σκληρή στύση μέσα σε περίπου 45 λεπτά.
Για να είσαι έτοιμος και σε φορμα ως και τρεις μέρες με μια κάψουλα.
Για άνδρες άνω των 18

www.herbal-smile.com