or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Κυριακή, Ιουνίου 10, 2007

Απλά μαθήματα θεολογίας

Λέγουν ορισμένοι άθεοι, και σιγοντάρουν οι απαραίτητοι χρήσιμοι ηλίθιοι συνοδοιπόροι των, «Αν ο Θεός σας είναι παντοδύναμος ας φτιάξει μία πέτρα που ...». Όουπς, λάθος κασσέτα!

Λέγει λοιπόν ο περιφερόμενος θίασος άγνοιας, θράσους και ανοησίας: «Αν ο Θεός σας είναι αγάπη τότε με τι καρδιά θα καταδικάσει έστω και έναν αμαρτωλό σε αιώνια τιμωρία; Ακόμη κι ο πλέον άτεγκος δικαστής εξαντλεί την αυστηρότητα και την απανθρωπία του στο βιολογικό κύκλο της ζωής του κρινόμενου».

Είστε ζώα, τους απαντάμε. Αλλά επειδή ακόμη και τα ζώα είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι η θεία δικαιοσύνη καμία σχέση δεν έχει με την ανθρώπινη, με άπειρη μεγαλοθυμία θα επιχειρήσωμε να σας το κάνουμε πενηνταράκια. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Γιορ λαστ τσανς σκουλήκια, διότι εκτός από άθεοι πληροφορούμεθα πως είστε και αρνησιπάτριδες.

Πρόγευση Θείας Δίκης (μέσω Volokh Conspiracy)


Τελικά υπάρχουν και κουλ δικαστές.

Σχετικό: Στα ίχνη του Θεού, σε τεκνικολόρ και με υπότιτλους στην ιαπετική.

4 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Γίνεσαι Εύα Στεφανή τώρα.

Sraosha είπε...

Μάιστα. Why don't we do it on the road? Everybody has to hide something except me and my monkey.

akindynos είπε...

Έτσι έτσι. Σαστισμένους σας θέλω.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικόν-άσχετον…Υπάρχει και στα ελληνικά νομικά χρονικά αντίστοιχη mutatis mutandis περίπτωση…
Δικόγραφο σε συνεπή ιαμβικό δεκαπεντασύλλαβο…η υπόθεση ήταν χαμένη από χέρι ούτως ή άλλως κι αφορούσε τον ίδιο τον δικηγόρο…εφετείο…επίσημη δικαστική γλώσσα τότε η καθαρεύουσα… φυσικά δεν προέκυψε ουδεμία δικονομική ακυρότητα, ο νόμος δεν αναφέρει πουθενά ότι ο δικανικός λόγος δεν μπορεί να είναι έμμετρος …ο δικαστής δυστυχώς δεν είχε διόλου χιούμορ…αν είχε θα την έγραφε την απόφαση σε τροχαϊκό εξάμετρο…
Επιπροσθέτως στο άσχετο του σχολίου μου, δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει ο νόμος για την γλώσσα υποστήριξης των διδ. διατριβών…μέχρι προ δεκαετίας τουλάχιστον, αν δεν κάνω λάθος, υπήρχε και η δυνατότητα συγγραφής της στα…λατινικά…εκεί σε θέλω να βγάλεις γέλιο…