or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Δευτέρα, Αυγούστου 28, 2006

Ακίνδυνη Απάθεια

Ότι το σάιτ της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοεπιστημόνων κλείνει αισίως πέντε μέρες χακεμένο δεν συνιστά απαραιτήτως τεκμήριο intelligent design.

Ότι από σήμερα η αρχική σελίδα της ΠΕΒ ανακατευθύνει τον επισκέπτη στο φόρουμ των χάκερ, κι αυτό δεν είναι αναγκαίο να θεωρηθεί ότι ενισχύει τη θεωρία της εξέλιξης.

Αλλά πια τόση αδιαφορία;

υ.γ. Όταν λέω ότι κλείνει πέντε μέρες χακεμένο εννοώ τουλάχιστον πέντε. Κάνω την αισιόδοξη υπόθεση ότι χακεύτηκε τη μέρα που το αντιλήφθηκα εγώ.

7 σχόλια:

Αθήναιος είπε...

Ακίνδυνε, σύμφωνα με τους κατασκοπευτικούς μου δορυφόρους, το σάιτ το φτιάχνουν κάθε μέρα και αυτό κάθε μέρα δέχεται επίθεση από Τούρκο χάκερ. Προφανώς κάποιος πρέπει να μιλήσει στην εταιρεία που παρέχει τη φιλοξενεία για τη διαδικτυακή ασφάλεια...

Αθήναιος είπε...

Ελπίζω όμως τις μέρες να τις μετρούν όπως εμείς και όχι όπως η Παλαιά Διαθήκη, ως γεωλογικούς αιώνες!!:-DD

akindynos είπε...

Καλό αυτό με τις μέρες :-)

Αν κάθε φορά επαναφέρουν το περιεχόμενο, και μ' αυτό εννοούν ότι φτιάχνουν το σάιτ, σίγουρα κάποια στιγμή ο τούρκος θα τους λυπηθεί και θα σταματήσει.

Είναι σα να σου κλέβει κάποιος τις κουτάλες, κι εσύ να ξαναφτιάχνεις τη κουζίνα αγοράζοντας καινούριες.

Απ' ότι βλέπω στην οτένετ φιλοξενούνται. Πιθανότερο μου φαίνεται να χρησιμοποιούν κάποιο πρόγραμμα διαχειρίσης περιεχομένου (cms) το οποίο δεν έχουν αναβαθμίσει στη τελευταία έκδοση. Με αποτέλεσμα να χάσκουν δημοσθευμένες και τεκμηριωμένες τρύπες ασφαλείας.

akindynos είπε...

Επίσης στο στο σάιτ που ανακατευθύνει ο τούρκος φαίνονται αγαθοί άνθρωποι. Μουσική παίζει το blower's Daughter.

Μαύρος Γάτος είπε...

Και ποιός σάς είπε ότι είναι Τούρκος ο χάκερ;;;;

Μού μυρίζει έντονα προβοκάτσια

και έχω καλή όσφρηση....

μήπως έλεγε τίποτα για την εξέλιξη το σάιτ;;;

Και ερέθισε κανέναν Ορθόδοξο Ταλιμπάν;;;;

Σ;)))

akindynos είπε...

Και μένα το μυαλό μου αρχικά εκεί πήγε. Αλλά φαίνεται πως πρόκειται για πeρίπτωση.

Οι δε επιθέσεις πάνε πίσω τουλάχιστον ως τις 5 Αυγούστου.

Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η απουσία της είδησης από τον ελληνικό web. Θέλω να πω, μάλλον το σάιτ είναι καθαρά συντεχνιακού ενδιαφέροντος. Κι όχι ιδιαίτερα έντονου κατά τα φαινόμενα. Πράγμα που ίσως να εξηγεί και τη ματαιότητα των τακτικών επισκεψεών μου εν αναμονή δημοσίευσης κάποιας πρότασης για το πως θα διδάσκεται η θεωρία της εξέλιξης.

Μόνο ένα άρθρο υπήρχε, ιστορική ανασκόπηση της μη δισασκαλίας στο ελληνικό σχολείο. Είχα δώσει λινκ στο σχετικό άρθρο του Αθήναιου προ καιρού.

Ανώνυμος είπε...

Nαί θα διδάξουν την δαρβινική θεωρία τώρα που αυτή μετά τόσες σφαλιάρες που έφαγε έμεινε ερείπιο. Τώρα αν πρόλαβαν να χώσουν το ποδάρι τους στο κενό που δημιουργήθηκε οι προτεστάντες του έξυπνου σχεδιασμού και οι υπόλοιποι αυτό είναι άλλο θέμα.