or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Τετάρτη, Αυγούστου 02, 2006

Ακίνδυνη Ισαπόσταση

Στα πλαίσια της προαγωγής του ορθού λόγου καταθέτω μια ιδέα η πρωτοτυπία της οποίας, θέλω να πιστεύω, έγκειται στο ότι τηρεί ίσες αποστάσεις τόσο από τους υπερασπιστές όσο και από τους κατήγορους της θεωρίας των ίσων αποστάσεων.

Γίνεται λοιπόν λόγος, και κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα της πράξης, για την εκεχειρία στο Λίβανο. Παρά τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης, και πιθανότητα διαφορετικά σημεία τερματισμού, οι "τρίτοι" φαίνεται να συμφωνούν με την ιδέα να αναπτυχθεί μια "δύναμη" στα νότιο Λιβανο, προκειμένου να εμποδιστεί φράση της Χεζμπολάχ.

Δεν εξετάζω αν αυτό είναι εφικτό, σωστό, δίκαιο, οτιδήποτε. Απλά το παίρνω σαν δεδομένο.

Αν λοιπόν αναπτυχθεί μια τέτοια "δύναμη", από τη μια πλευρά των συνόρων, η θεωρία των ίσων αποστάσεων δεν επιβάλλει να συμβεί κάτι ανάλογο και από την άλλη πλευρά;

Προτείνω, σαν μέτρο ακίνδυνης ισαπόστασης, να αναπτυχθεί μια δύναμη παρατηρητών στα αεροδρόμια της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι τα αεροσκάφη δεν θα φέρουν όπλα αέρος-εδάφους. Ακόμη καλύτερα, όλα τα σχετικά όπλα να αποθηκευτούν και οι χώροι να σφραγιστούν από τον ΟΗΕ.

Υπερασπιστές, καλά δεν τα λέω;
Κατήγοροι, καλά δεν τα λέω;

Ορίστε, ποιος να το πίστευε, ο politically incorrect ορθολογισμός είναι φίλος μας!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Θεος των Αμερικανων και των Εβραιων ανα τον κοσμο ηταν και θα παραμεινει ενας:
Gold
Oil
Drugs

akindynos είπε...

Υποθέτω το έγραψες με μια δόση υπερβολής.

Ανώνυμος είπε...

Looking for information and found it at this great site... Definition asthma Jeep aviation watches 88 toyota corrolla seat covers coach leather handbags cpu monitoring temperature Phone sex fetish Hair loss stimulation treatment washers repair el cajon Nissan dealership california Payday loans in east chicago replica handbags Ohio refinance mortgage rate calculator Battery kds laptop Wheelchairs option one corona california

Ανώνυμος είπε...

Keep up the good work car daytona ferrari kit