or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 05, 2006

Oh such a busy day


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ξαναπέστο ― such a busy day! Χαιρετώ Ακίνδυνε, είσαι ο πρώτος που "συνάντησα" εδω μέσα και για μένα συμπτώσεις δεν υπάρχουνε, γι’ αυτό έρχομαι και σε βλέπω και σε διαβάζω αλλά αποφεύγω να γράφω μή και καταλάβω πάλι κάτι λάθος και μπερδέψω και σένα. Take care. Να μάς ζήσουν οι Νικόλαοι, οι Νίκοι, οι Νίκες και όλα τα παράγωγα!

akindynos είπε...

Πάντα ευπρόσδεκτος είσαι. Κι αν προκύψει κάποια παρεξήγηση, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Να τους χαιρόμαστε τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες.

Ανώνυμος είπε...

Ακίνδυνε
κάτω από ορισμένες διευθύνσεις υπάρχει ένα X linkblog.
Πώς το καταφέρνει κανείς αυτό, να σημαδεύει τα τεφτέρια ;

αφ

akindynos είπε...

Κάνεις εγγραφή στο μόνιτορ. Είναι άλλο πράγμα από την υποβολή του μπλογκ σου για να περιλαμβάνεται σ' αυτό.

Αν προσέξεις στην κορυφή του μόνιτορ έχει δύο συνδέσμους, είσοδος μέλους και εγγραφή. Πήγαινε στην εγγραφή, δώσε γιουζερνειμ και μια διέυθυνση μειλ. Στη διεύθυνση αυτή θα σου έρθει ένα πασγουόρτνι. Μόλις το λάβεις πήγαινει στο σύνδεσμο είσοδος μέλους και συμπλήρψσε μ' αυτά τη φόρμα. Αν τσεκάρεις και το κουμπάκι αυτόματη είσοδος τότε η "είσοδος" θα γινεται εχμ αυτόματα.

Μετά απ' αυτά σε κάθε άρθρο που βλέπεις στο μόνιτοε ανάμεσα στο εικονίδιο της σελίδας και του τίτλου του άρθρου θα εμφανιστεί το εικονίδιο του λινκμπλογκ, ένας σταυρός.

Σημείωσε ότι η λίστα με τα άρθρα τα οποία έχεις λινκομπλογκάρει είναι δημόσια και μπορεί να τη δει καθένας. Επίσης μπορείς ναά πάσα στιγμή να αναιρέσεις ένα λινκμπλογκ που έδωσες.