or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Δευτέρα, Μαΐου 01, 2006

Φιάσκο Η Σύλληψη


Σε φιάσκο εξελίχθηκε η επιχείρηση σύλληψης της φίλης του Γνωμοδότη. Η καταζητούμενη ξέφυγε μέσα από τα χέρια των ανδρών του ΓΑΔΑ, καθώς αυτοί στάθηκε αδύνατο να την αναγνωρίσουν.

«Αυτό που συνέβη είναι κάτι παραπάνω από αδιανόητο, είναι παράλογο» ο πρόεδρος του ΣΔΟΕ (Σύνδεσμος Διαφωτιστών-Ορθολογιστών Ελλάδος) εξοργισμένος είπε.

Οι αρχές από την πλευρά τους δικαιολογήθηκαν επικαλούμενες την απροσδόκητη μεταμφίεση της διαβόητης κακοποιού. Προς επίρρωση των ισχυρισμών τους έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, που συμπτωματικά έβλεπαν στο εσωτερικό του εστιατορίου όπου έτρωγε και έπινε, εις υγείαν των κορόιδων, η εν λόγω.

Όπως φαίνεται καθαρά, η φίλη του Γνωμοδότη είχε αριστοτεχνικά μεταμφιεστεί σε αφροαμερικανό, έχοντας μάλιστα αφήσει ακόμα και γένια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο άνδρας του ΓΑΔΑ ενώ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής δεν υποψιάζεται τίποτα.

«Αυτό δεν είναι δικαιολογία» ο πρόεδρος του ΣΔΟΕ είπε. «Γνώριζαν με τι άτομο είχαν να κάνουν. Είχαν δει αυτές τις ακατανόητες ζωγραφιές στο βλογ της. Όφειλαν να είναι προετοιμασμένοι για όλα» αυτός είπε.

Πάντως οι άνδρες του ΓΑΔΑ συνέλαβαν μία άλλη γυναίκα που βρισκόταν στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή, επειδή τους κοίταξε στραβά. Στην κατοχή της βρέθηκε πλήθος αντικειμένων ευτελούς αξίας όπως κουμπιά, χάντρες, γυαλάκια κ.α. Στην εύλογη ερώτηση των αρχών πως περιήλθαν στη κατοχή της αυτή περιορίστηκε να δηλώση «I was drawn that way». Ενώ οδηγείτο προς στην κλούβα άρχισε να διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος υποστηρίζοντας, στην αρχή ότι είναι συγγραφεύς, μετά ότι είναι κουρούνα και στο τέλος, εμφανώς καταβεβλημένη, ότι έχει διπλοπαρκάρει.

«Απ' ολότελα καλή κι η Παγιαννώταινα» ο πρόεδρος του ΣΔΟΕ σχολίασε, διαλύοντας και τις τελευταίες αμφιβολίες για την ποιότητα των λογοπαιγνίων του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και που να δεις τι προμηθεύτηκα για την επόμενη μεταμφίεση. θα ενημερώσω.

Ανώνυμος είπε...

Στόχος επετεύχθη. Έγινα αγνώριστος.

Ανώνυμος είπε...

Τελειώνει το τσιζ κεηκ. Καντε κάτι...

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε μην μας πάρουν χαμπάρι, κρύβε λόγια ο ΣΔΟΕ είναι δικός μας (Σύνδεσμος Διανοούμενων Ορθόδοξων Ελλάδος), για αυτό καθαρίσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Best regards from NY! oil lesbian orgy effects of debts cancellation on nigeria economy adult fish net bikinis Hard drive recovery wichita ks http://www.water-bed-heater.info allergic reactions to moisturizer Cialis and levitra erectile dysfunction Debt reduction san diego bmw motorcycle brake shoes pads Compare vitamin quality debt consolidation program id Home equity debt consolidation maritime life assurance a+baltazar Debt death Odb ii 2b pda 2b palm 2b software mercedes benz s 500 lwb piston