or simply "pissing around and pissing us off", according to a certain individual.

Πέμπτη, Μαΐου 17, 2007

Θύμα λογοκλοπής το πρεςς παύλα τζι αρ, κάντε κάτι (αέρα ίσως)

Σε μια ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ επίθεση εναντίον της ομάδας πρεςς παύλα τζι αρ η εφημεριδια ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ έκλεψε τη λέξη απότσιτουριδοποίηση. Το όργανο των ΤΕΓΟΠΟΥΛΑΙΩΝ είχε το θράσος να επιδείξει το τρόπαιο της ΝΤΡΟΠΗΣ στην πρώτη του σελίδα.

Μάλιστα, αδίστακτα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 17ης Μαΐου χρησιμοποιεί τη λέξη που εμπνεύστηκαν τα παιδιά του πρεςς παύλα τζι αρ στις 16 Μαΐου.

Ίδου τα τεκμήρια στα αρχεία του ακίνδυνος.gr

Αλλά η εκδοτική αλητεία δεν αρκέστηκε σ' αυτή την αρπαγή του κόπου των παιδιών του πρεςς παύλα τζι αρ. Η ναυαρχίδα των ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΩΝ, το ΕΘΝΟΣ όχι μόνο έκλεψε κι αυτή τον ανθό της δημιουργικής σκέψης των παιδιών του πρεςς παύλα τζι αρ αλλά γυρίσανε και πίσω τα ρολόγια τους για να παραπλανήσουν τον ΚΟΣΜΑΚΗ, που διψά για ενημέρωση, ότι τάχα ΑΥΤΟΙ το σκεφτηκάν πρώτοι!!! !!! !!! !!!

Η από-αποτσιτουριδοποιηση δεν θα περάσει
Κάτω τα χέρια από το αγαπημένο μας πρεςς παύλα τζι αρ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΡΑΣΗΤΑΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ -ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΠΟΜΠΟΛΟΠΑΙΔΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

akindynos είπε...

2:54 μη κρύβεσαι άλλο. Ο βρώμικος ρόλος σου έχει αποκαλυφθεί, γνωρίζουμε από που τα παίρνεις και σύντομα θα ανεβάσουμε στα αρχεία φωτοτυπίες των δελτίων παροχής υπηρεσίων. Άξιος ο μισθός σου φιλαράκο, φρόντισε να τον χαρείς όσο διαρκεί.

Εν τούτοις, έτσι και γίνει κανένα πατατράκ στο υπουργείο δικαιοσύνης είσσι μάρτυρας ότι η λέξη αποπαπαληγουροποίηση γράφτηκε πρώτα εδώ.

(μη τη συλλαβίσεις, θα πάθεις θλάση γλωττός).